Ana içeriğe atla

PRATİK OMLET TARİFLERİ..HAVUÇLU OMLET NASIL YAPILIR ?(resimli) | MUHTEŞEM DENENMİŞ



                             

Stresli ve yoğun iş temposundan dolayı hafta içi kahvaltı yapamamak herkesin şikayetçi olduğu bir durum ne yazık ki..


Telafi etmek amacıyla kendinizi ve sevdiklerinizi bu bir o kadar pratik ve lezzetli tarif ile ödüllendirebilirsiniz.Sağlıklı beslenmenin arttığı son günlerde en çok aranan tarifler arasında.Damak zevkine bağlı olarakg bolca çeşitlendirilebilir omlet. Sizlere kendi buluşum olan bu lezzeti sunmak istiyorum.





                   
HAVUÇLU OMLET NASIL YAPILIR ?



Yeni uyandınız ve zamanınız mı yok ? Omletsiz doyamıyorum mu diyorsunuz ? O halde bu tarif tam sizlik..



Hem ekonomik hem de pratik olan havuçlu omletimizin yapım aşamasını,malzemelerini ve püf noktalarını sizler için hazırladık ..






                      

MALZEMELER






1 adet yumurt


1 adet havuç


1 çay kaşığı tereyağı


isteğe bağlı baharat ve tuz


                



HAZIRLANIŞI

Öncelikle havucu soyup yıkadıktan sonra rendeleyin. Daha sonra ayrı bir kapta çırpmış olduğunuz yumurtayı üzerine tuz ve baharat ( isteğe göre )ekleyerek ilave edin.Diğer yandan tereyağını tavada eritin ve karışımı tavaya dökün.Çift taraflı kızardığını gördüğünüzde pişmiş olacaktır.AFİYET OLSUN..






PÜF NOKTASI

Kullandığınız malzemeler taze ve mevsiminde olmalıdır.





Kullanılan tavanın cinsi tadında farklılık yaratabilir.






Tavaya dökülürken çok ince veya kalın olmamasına dikkat edin,aksi takdirde çiğ kalabilir ya da yanabilir.

Yorumlar